ویزای دانشجویی آلمان

نکاتی درباره درخواست ویزای دانشجویی از آلمان

متقاضیان خارجی تحصیل در دانشگاه‌های آلمان برای سفر به این کشور در اغلب موارد به ویزای دانشجویی نیاز دارند. در این بخش به نکاتی درباره درخواست ویزای دانشجویی و مدارک و نحوه ارائه آن‌ها می‌پردازیم.

متقاضیان خارجی تحصیل در دانشگاه‌های آلمان به ویزای دانشجویی نیاز دارند. البته متقاضیان تحصیل از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و کشورهایی نظیر نروژ و سوئیس برای اقامت دانشجویی در آلمان احتیاجی به دریافت ویزا ندارند.

چنانچه متقاضی موفق به اخذ پذیرش دانشجویی شد، می‌تواند برای دریافت ویزای دانشجویی به نمایندگی کشور آلمان در کشور محل سکونت خود مراجعه کند.

دانستن این نکته ضروری است که مراحل بررسی درخواست ویزای دانشجویی ممکن است هفته‌ها و یا ماه‌ها به طول انجامد و از همین رو توصیه می‌شود، متقاضیان زمان لازم برای اخذ ویزای دانشجویی را با توجه به زمان شروع ترم تحصیلی در نظر گیرند.

برای دریافت ویزا باید به مواردی همچون نوع مقطع تحصیلی متقاضی، کشور محل سکونت و هدف وی از تحصیل در آلمان توجه ‌شود.

تبدیل ویزای توریستی به ویزای دانشجویی در آلمان ممکن نیست

متقاضیان تحصیل در آلمان چنانچه با ویزای شنگن و یا انواع دیگر ویزاهای موقت در آلمان اقامت دارند و سپس تصمیم بگیرند در یکی از دانشگاه‌های این کشور تحصیل کنند، می‌بایست برای دریافت ویزای دانشجویی مجدد از طریق نمایندگی آلمان در کشور محل سکونت خود اقدام کنند. بنابراین تمدید و یا تبدیل ویزای توریستی به دانشجویی در آلمان امکان پذیر نیست.

در صورت اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آلمان و موافقت با درخواست ویزای دانشجویی، نمایندگی آلمان در کشور محل سکونت متقاضی در ابتدا ویزای سه ماه برای متقاضی صادر خواهد کرد.

از این طریق زمینه سفر وی به آلمان مهیا می‌شود. سپس متقاضی باید پیش از اتمام مهلت ویزا به اداره اتباع خارجی در شهرداری شهر محل سکونت خود مراجعه کرده و جهت تمدید ویزای دانشجویی اقدام کند.

مدارک مورد نیاز

برای آگاهی از مدارک مورد نیاز جهت ارائه درخواست ویزای دانشجویی در کشور محل سکونت خود می‌توانید به وب سایت سفارت آلمان مراجعه کنید.

مدارکی که غالبا برای صدور ویزای دانشجویی برای سفر به آلمان مورد نیاز است، شامل این موارد می‌شود: مدرک بیمه درمانی، مدرکی دال بر وضعیت مالی در طول دوران تحصیل، مدرکی دال بر تسلط بر زبان آلمانی، پذیرش دانشجویی از یکی از دانشگاه‌های آلمان.

درمورد وضعیت مالی در طول دوران تحصیل می‌بایست منبع تامین مخارج زندگی شما در یک سال اول اقامت مشخص شود. غالبا در این مورد می‌بایست مدرکی دال بر موجودی در حدود ۸ هزار یورو از سوی متقاضی ارائه شود.

نوع ارائه این وجه در نمایندگی‌های آلمان در کشورهای مختلف متفاوت است. این وجه در صورت انتقال به حساب بانکی در آلمان بلوکه خواهد شد و حق برداشت متقاضی تحصیل از حساب محدود خواهد بود: در حدود ماهانه ۶۷۰ یورو.

راه دیگری نیز برای اثبات توانایی مالی داوطلب تحصیل در دانشگاه‌های آلمان وجود دارد و آن ارائه تعهدنامه از سوی یکی از بستگان متقاضی مبنی بر تامین مخارج وی در طول دوران تحصیل در آلمان می‌باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جزییات بررسی درخواست ویزای دانشجویی می‌توانید به وب سایت نمایندگی آلمان در کشور محل سکونت خود مراجعه کنید.

 

Quelle: www.dw.de

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Copiing not allowed